info@curacenter.se

08-21 91 11

Du behöver bara ett nummer

Vi förvaltar fastigheter och lokaler åt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Både teknisk och administrativ förvaltning.

 

Teknisk förvaltning

Vi tar hand om era fastigheter och/eller lokaler i precis den utsträckning ni önskar. Med ett tillsynskontrakt ser vi till att allt fungerar, lyser och stänger som det ska. Vi går igenom allt från trapphus, källare och driftutrymmen till tvättstugor och cykelrum. I våra kontrakt ingår byte av ljuskällor, justeringar av befintliga funktioner; dörrstängare, portlås m.m. samt översyn av undercentraler och el- samt fläktrum. Vi ser även till att reservmaterial finns på plats och ni betalar bara för ert eget material.

Många tar extra betalt för alla åtgärder som utförs. Vi tar betalt då vi måste byta ut eller göra nyinstallationer. I övrigt ingår väldigt mycket i våra tillsynsavtal.

Utöver detta kommer vi att ha hela vår personalstab till er tjänst beroende på vad ni vill ha hjälp med. Vi har spetskompetens inom alla områden vare sig ni vill driftoptimera eller byta värmepump i er undercentral, byta portbelysning eller bygga ramp för bättre framkomlighet eller behöver vitvarureparationer eller utbyte av vitvaror.

Vi kommer alltid att arbeta proaktivt genom att se tendenser och  förebygga katastrofer eller mindre problem som kan drabba era fastigheter. Vi har öga för sådant och vi vill hålla en aktiv kontakt med er beträffande statusen på era fastigheter.

 

 

Administrativ förvaltning

 

Det handlar om allt från juridik och statliga underhållskrav till störningsärenden med boende och upphandlingar av olika tjänster. Självklart står vi till tjänst även här. Anlitar ni oss för den administrativa förvaltningen kan ni inte bara känna er trygga i att allt kommer att fungera med dessa bitar utan ni kommer även att få en bundsförvant att ha i ryggen i frågor som kan vara tunga att hantera själva. Eller om ni bara vill fråga om råd i enskilda ärenden. Vi tar hand om sådant som kan vara både tidskrävande och betungande för en förening.

Ni sova lugnt om vi tar hand om dessa frågor åt er.

 

Spetskompetens

Vad gäller kompetens så kan vi erbjuda de allra flesta tjänster för våra kunder. Hela vår grundidé är att vi vill kunna utföra nästan alla jobb med egen personal. Effekten för våra kunder blir att vi förkortar utförandetider, det blir billigare och inga onödiga extra pålägg på priset.

Vi har bred personalarsenal där vi ser den interna kompetensutvecklingen som en ren bonus för oss. Jobbar man med de bästa blir man bättre själv. Så har vi även tänkt från början. Anställer vi bara personer som är duktigare än oss själva i varje enskild nisch så vet vi att de kan hålla det vi lovar.

Detta öppnar alltså även dörrar för de entreprenadtjänster vi erbjuder. Istället för att anlita någon utifrån anlitar vi alltså oss själva, vilket förövrigt alla kan göra – inte bara våra kontraktskunder, vilket effektiviserar allt för både oss och kund.

 

 

Nöjd kund

Vi binder inte upp våra kunder på långa uppsägningstider eller jättelånga kontrakt. Hela poängen med detta är att vi vill att våra kunder skall vara frivilliga.

Det handlar om rakhet, tydlighet, ärlighet och kommunikation.

Vi kommer aldrig att överdebitera timmar eller vara oskäliga i vår prissättning. Vi hoppas på långsiktiga samarbeten som gynnar alla parter.

 

Då vi dessutom har egen personal i största möjliga utsträckning så kortar vi väntetider, har lägre slutpriser och kunderna vet vem som gör jobben.

Det ska alltid finnas en trygghet där för en kund till Cura.

 

 

Samarbetspartners

*Princip redovisning, länk: www.principredovisning.se

Ekonomisk förvaltning av bostadrättsföreningar. Personliga och engagerade.

 

*Abk Ekonomitjänst, länk: www.abkekonomitjanst.se

Ekonomisk förvaltning av bostadrättsföreningar. Brf revisor mm

 

*Bergfast AB, länk: www.bergfastab.se

Mark- och trädgårdsskötsel samt snöröjning i "Curaanda"

 

*Qvalitet i Haninge AB

Mark- och snöskötsel. Städning och klottersanering.

 

 

 

 

Felanmälan Cura Förvaltning

Copyright © Cura Center AB 2017

 

Torsten Alms gata 40, 126 51 HÄGERSTEN

Cura Center